Tomt

Tomter i Björkenäs

Ekholmsvägen, Karlshamn

Tomter i Björkenäs

Besök våra tomter i vackra Björkenäs. Myresjöhus erbjuder byggklara tomter mitt i hjärtat av Björkenäs. Här har du möjlighet att bo skärgårdsnära och bygga ditt drömboende tillsammans med oss.

För de flesta är ett naturskönt ställe som skärgårdsnära Björkenäs förknippat med sommarvistelser - men nu har du möjligheten att få uppleva det året runt. Tänk att kunna duka upp en härlig höstbuffé i trädgården, tända marschaller och ljuslyktor och höra vågskvalpet från hösthavet. Njuta tillsammans med vännerna, den där sista gången innan man måste umgås inomhus istället.

Du kan välja valfri husmodell från oss. I Björkenäs bor du naturskönt och skärgårdsnära samtidigt som du har närhet till alla tänkbara servicemöjligheter i Karlshamn och Mörrum. 

Läs mer om projektet här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem