Tomt

Tomter i Björkenäs

EkholmsvägenKarlshamn

Tomter i Björkenäs

Besök våra tomter i vackra Björkenäs. Myresjöhus erbjuder byggklara tomter mitt i hjärtat av Björkenäs. Här har du möjlighet att bo skärgårdsnära och bygga ditt drömboende tillsammans med oss.

För de flesta är ett naturskönt ställe som skärgårdsnära Björkenäs förknippat med sommarvistelser - men nu har du möjligheten att få uppleva det året runt. Tänk att kunna duka upp en härlig höstbuffé i trädgården, tända marschaller och ljuslyktor och höra vågskvalpet från hösthavet. Njuta tillsammans med vännerna, den där sista gången innan man måste umgås inomhus istället.

Du kan välja valfri husmodell från oss. I Björkenäs bor du naturskönt och skärgårdsnära samtidigt som du har närhet till alla tänkbara servicemöjligheter i Karlshamn och Mörrum. 

Läs mer om projektet här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem