Områdesvisning

Skeda Udde, Linköping

Områdesvisning i Skeda Udde

I lantliga och trivsamma Skedda Udde växer ett nytt bostadsområde fram. Nu bjuder vi in till visning av området där du får möjlighet att uppleva våra tomter och kundhus som vi just nu håller på att bygga där. Du missar väl inte att vi säljstartar etapp två den 14 februari.

I Skeda Udde kan du njuta av villalivet fullt ut – med promenadavstånd till förskolor, idrottsplats, lekplatser och lanthandeln som erbjuder allt från middagsmat, med gott om närproducerade inslag, till byggvaror. Lika nära har du till Sörgårdens Gästgiveri. Här kan du ordna egna festligheter, äta pizza på helgerna och gå på pubkväll i stallet under sommarsäsongen – och äta julbord på vintern.

Under visningen kan du uppleva:
Smart 151 i industriell stil, Smart 168 samt Vikhög i industriell stil. Samtliga kundhus är under uppbyggnad. Vårt systermärke SmålandsVillan premiärvisar även ett Villa Hjälmseryd.

Vägbeskrivning: 
Från Haraldsbovägen, sväng in till området på Ingeboringen.

Läs mer här.

Varmt välkommen!

Michael Tegnestål Säljare 072-523 88 83 010-434 13 84

söndag 12 feb 11:00-13:00

Anmälan till visning

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.