Områdesvisning

Skeda Udde, Linköping

Områdesvisning i Skeda Udde

I lantliga och trivsamma Skedda Udde planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Nu bjuder vi in till tomtvisning av området där du får möjlighet att uppleva platsen och ställa frågor till säljarna som finns på plats. Även Nordea finns med på visningen för att diskutera finansiering. Vi bjuder på lättare förtäring.

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Området består av totalt 25 tomter och kommer att släppas i 2 etapper. Etapp 2 säljstartas den 1 juni. Tomterna i etapp 1 är slutsålda och vi kommer inom kort att erbjuda flyttklara hus. Passa på att uppleva vackra Skeda Udde.

Vägbeskrivning: från Haraldsbovägen, sväng in till området på Ingeboringen.

Läs mer här.

tisdag 31 maj 17:00-19:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Michael Tegnestål

  • 010-434 13 84
  • 072-523 88 83

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus eller på våra kontor för VR-visning.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.