Tomt

Tomter i Norra Åsum

Ekervägen 10Kristianstad

Besök våra tomter i Norra Åsum

I Norra Åsum bor du naturskönt mitt bland böljande åkrar och närhet till Wendes strövområde. I närområdet finns en servicebutik och inom ett par kilometer ligger ett stort shoppingområde.

Norra Åsum är hem åt underbart vackra naturomgivningar och härliga friluftsupplevelser och är ett bekvämt område för barnfamiljen. Här har du gångavstånd till Åsums förskola och Wendesgymnasiet. Du har även nära till grundskolorna Helgedalsskolan och Slättängsskolan.

Till Kristianstads centrum, som bjuder på ett bra shoppingutbud, nöjesliv, mysiga caféer och restauranger, tar du dig enkelt och snabbt via cykel eller buss.

Här erbjuder vi härliga tomter i Kristianstad där du kan bygga valfritt hus från Myresjöhus som passar tomtens förutsättningar. 

Läs mer om våra tomter i Norra Åsum här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem