Tomt

Tomter i Runsten Village

Runstens Byväg, Grödinge, Haninge

Tomter i Runsten Village

Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan ägna dig åt dina intressen. Där du kan ha dina vänner nära och barnen kan springa ut och leka i naturen. Här bor du bland grönskande fält med stallet runt knuten. Här erbjuder vi sju tomter avsedda föra Villa Runsten.

BÄSTA LÄGET I RUNSTEN VILLAGE - 
UTSIKT ÖVER DAMMEN!

Här erbjuder vi sju väldigt fina tomter med det bästa läget i Runsten. På dessa sju tomter kommer Villa Runsten uppföras som är ett välplanerat 1-planshus hus med fyra sovrum och en generös fönstersättning för att ta tillvara på den inbjudande naturen. Här finns alla möjligheter för att trivas och skapa ett hem för livet.

Villa Runsten

Välkommen in i Villa Runsten, ett 1-planshus om 149 m². Här möts du direkt i entrén av en rymlig klädkammare med plats för både familjens och gästernas ytterkläder. När du fortsätter in hamnar du direkt i den sociala delen med kök och vardagsrum i öppen planlösning.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Så skapar du bättre förvaringsmöjligheter hemma

Elfas förvaringsexpert Christine Dalman gör en djupdykning i ämnet Förvaringsmöjligheter. Elfa levererar garderober till Myresjöhus och ger de bästa tipsen på hur du undviker kaos i ditt hem!

Läs hela artikeln här

Garderober och förvaring - det här ingår i ditt Myresjöhus

Garderoberna som är standard i ditt Myresjöhus kommer från Lumi som är experter på förvaringslösningar inspirerade av helt vanliga människor.

Läs mer här