Tomt

Tomter i Runsten Village

Runstens Byväg, Grödinge, Haninge

Tomter i Runsten Village

Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan ägna dig åt dina intressen. Där du kan ha dina vänner nära och barnen kan springa ut och leka i naturen. Här bor du bland grönskande fält med stallet runt knuten. Här erbjuder vi sju tomter avsedda föra Villa Runsten.

BÄSTA LÄGET I RUNSTEN VILLAGE - 
UTSIKT ÖVER DAMMEN!

Här erbjuder vi sju väldigt fina tomter med det bästa läget i Runsten. På dessa sju tomter kommer Villa Runsten uppföras som är ett välplanerat 1-planshus hus med fyra sovrum och en generös fönstersättning för att ta tillvara på den inbjudande naturen. Här finns alla möjligheter för att trivas och skapa ett hem för livet.

Villa Runsten

Välkommen in i Villa Runsten, ett 1-planshus om 149 m². Här möts du direkt i entrén av en rymlig klädkammare med plats för både familjens och gästernas ytterkläder. När du fortsätter in hamnar du direkt i den sociala delen med kök och vardagsrum i öppen planlösning.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Fem anledningar att installera braskamin

Att installera en braskamin är både värmande och ekonomiskt – och inte minst en trivselhöjande detalj. Vi ger dig fem anledningar till varför du ska installera en i ditt hem.

Läs hela artikeln här

Värme och teknik - det här ingår i ett Myresjöhus

Inomhusmiljön är viktig. Oavsett temperaturen ute ska du alltid ha ett bekvämt klimat inne i ditt hus, till en låg kostnad. Därför erbjuder vi flera detaljer som gör din vardag enklare.

Läs mer här