Tomt

Tomter i Runsten Village

Runstens Byväg, Grödinge, Haninge

Tomter i Runsten Village

Projektet Runsten Village började som en dröm om att kunna bo i direkt anslutning till sin passion. Att skapa en plats där du inte bara bor, utan även kan ägna dig åt dina intressen. Där du kan ha dina vänner nära och barnen kan springa ut och leka i naturen. Här bor du bland grönskande fält med stallet runt knuten. Här erbjuder vi sju tomter avsedda föra Villa Runsten.

BÄSTA LÄGET I RUNSTEN VILLAGE - 
UTSIKT ÖVER DAMMEN!

Här erbjuder vi sju väldigt fina tomter med det bästa läget i Runsten. På dessa sju tomter kommer Villa Runsten uppföras som är ett välplanerat 1-planshus hus med fyra sovrum och en generös fönstersättning för att ta tillvara på den inbjudande naturen. Här finns alla möjligheter för att trivas och skapa ett hem för livet.

Villa Runsten

Välkommen in i Villa Runsten, ett 1-planshus om 149 m². Här möts du direkt i entrén av en rymlig klädkammare med plats för både familjens och gästernas ytterkläder. När du fortsätter in hamnar du direkt i den sociala delen med kök och vardagsrum i öppen planlösning.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Nordeas bästa tips för att finansiera ditt nya hus

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea som ger oss sin syn på husmarknaden och tipsar om vad du behöver tänka på gällande finansieringen.

Läs hela artikeln här

Så får du den perfekta gräsmattan

När ditt nybyggda hem står färdigt är det dags för nästa projekt – trädgården. Oavsett om du bestämt dig för att så eller rulla ut en färdigväxt gräsmatta är förarbetet en viktig detalj du inte får missa. 

Läs hela artikeln här