Tomt

Tomter på Nösnäs i Strandnorum

Solbacken, Stenungsund

Tomter i Stenungsund

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Här erbjuder vi nu 12 tomter där du kan bygga ditt drömhus med oss på Myresjöhus. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

Upplev lugnet

Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Perfekt för barnfamiljer

Området Strandnorum har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. 

Under 2018 byggs Stenungsunds Arena som kommer att innehålla en ny ishall, simhall, bowlinghall och en restaurang. Och i Nösnäs ligger Nösnäsgymnasiet med ett stort utbud av gymnasieprogram som skapar många möjligheter för ungdomar. I Nösnäs ligger också Hallerna förskola och Kristinedals grundskola.

Snabba och smidiga kommunikationer

Du tar dig snabbt med bil in till Stenungsund som är en av Sveriges snabbast växande orter. Här hittar du det mesta såsom blomstrande företag, underbar natur och bryggliv. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig.


Vi bygger hållbart

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. Det gör vi också i vår fabrik i Myresjö. Smart, tryggt och modernt – hållbart! Alla hus i detta projekt byggs med solpaneler och har indragen fjärrvärme.

Välkommen att lägga bud på någon av våra fantastiska tomter med havsutsikt. Budgivningen av tomterna sker i samarbete med Fastighetsbyrån, pris med totalentreprenad är från 6,1 miljoner.
Välkommen att boka tid med en av våra säljare för att planera ditt drömhem.

Läs mer och anmäl ditt intresse här.

För mer information

Per Andersson, 070-602 15 00, per.andersson@myresjohus.se
Christian Mogren, 070-508 71 88, christian.mogren@myresjohus.se
Tommy Gillberg, 070-602 15 16, tommy.gillberg@myresjohus.se

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säg hej till vår nya husmodell!

Nu lanserar vi Nymåne – ett nytt hus i tre stilar. Tanken bakom Nymåne är att det ska vara ett hem som passar alla – både lite större och små familjer.  

Välkommen in!

Vilken stil är din?

Vilken stil stämmer överens med dig och din personlighet? Det lantliga? Det opolerade, industriella? Eller det moderna och avskalade? Ta en titt!   

Hitta din stil här!