Tomt

Tomter i Sundby Strand

Åkerbyslingan 1, Stallarholmen, Strängnäs

Tomter i Sundby Strand

Välkommen till Sundby Strand i Stallarholmen. Här erbjuder vi tomter med naturnära läge.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm.

Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från Myresjöhus.

Upptäck hur hela Sundby Strand växer fram!

Söndag 26 maj kl 11-13 är du välkommen att besöka Sundby Strand för att se hur hela området växer fram. Den här dagen får du information om Brf Sundby Äng, men också om tomterna där du kan bygga valfritt hus från Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Vi bjuder på korv med bröd för alla besökare.

Läs mer om tomterna här.

Varmt välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Säg hej till vår nya husmodell!

Nu lanserar vi Nymåne – ett nytt hus i tre stilar. Tanken bakom Nymåne är att det ska vara ett hem som passar alla – både lite större och små familjer.  

Välkommen in!