Tomt

Tomter i Sundby Strand

Åkerbyslingan 1, Stallarholmen, Strängnäs

Tomter i Sundby Strand

Välkommen till Sundby Strand i Stallarholmen. Här erbjuder vi tomter med naturnära läge.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm.

Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från Myresjöhus.

Upptäck hur hela Sundby Strand växer fram!

Söndag 26 maj kl 11-13 är du välkommen att besöka Sundby Strand för att se hur hela området växer fram. Den här dagen får du information om Brf Sundby Äng, men också om tomterna där du kan bygga valfritt hus från Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Vi bjuder på korv med bröd för alla besökare.

Läs mer om tomterna här.

Varmt välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Är du flyttfärdig?

Nu lanserar vi Level One Limited – som gör det ännu smidigare att bygga hus med Myresjöhus. Vi minskar leveranstiden, sänker priset och bjuder dessutom på ett unikt flyttpaket.

Läs allt om kampanjen här

Spännande kontraster med gammalt och nytt

Ett levande hem har först och främst att göra med människorna där i. Middagarna, rösterna och springet i trappan. Allt det som sitter i väggarna. Men mer än så spelar in.

Läs hela artikeln här