Flyttklart

Flyttklart i Åkersberga

TråsättravägenÅkersberga

Flyttklart i Åkersberga

Besök Valsjövillorna i Åkersberga där Myresjöhus planerar att uppföra 14 bostäder i form av friliggande villor. Här bor du mitt i naturen med tallar och bergknallar som närmsta granne.

Strax öster om Åkersberga växer ett nytt bostadsområde upp som ska expandera i harmoni med befintlig natur. Området består av kuperad terräng, höga träd och vackra berghällar som bebyggelsen ska inspireras av och ta hänsyn till gällande höjdanpassning, variation och färgsättning. Husens fasadfärger och exteriör är därför noga utvalt för att samspela med omkringliggande natur som återspeglar landskapet och knyter samman husen med omgivningen.

Här bygger Myresjöhus Valsjövillorna. Ett flertal flyttklara hus som innebär att vi planerar huset färdigt och ger dig möjligheten att köpa ett nybyggt hus med planerad inflyttning och kontroll över alla kostnader.

Läs mer om Valsjövillorna.

Vägbeskrivning

I korsningen Tråsättravägen, Knipvägen följ vår skylt in till Valsjöskogen, därefter ligger Valsjöskogen på höger sida.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem