Tomtvisning

Tomtvisning

Auravägen 25, Skelleftehamn

Tomtvisning i Skelleftehamn

De 2 oktober bjuder vi in till tomtvisning i Skelleftehamn. Här får du det bästa av två världar! Du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med grönområden samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

I området Skelleftehamn startar vi inom kort försäljningen av tre tomter! Nu har du en unik chans att bygga hus med Myresjöhus i ett lugnt kvarter med härliga grönområden precis runt husknuten. Läs mer om tomterna här.

Skelleftehamn har mycket att erbjuda sina innevånare. Här finns livsmedelsbutik, badhus med bowling och sporthall, Folkets hus, bibliotek och restauranger. För de yngre innevånare så finns det två skolor varav en är högstadieskola. För den idrottsintresserade finns det fotbolls- och innebandyklubben Rönnskär Railcare IF. Även en ishall finns i närliggande Klemensnäs. Om man har ett båtintresse kan man utgå från småbåtshamnen Kurjoviken. Vårdcentral och apotek finns i Ursviken. Regelbundna förbindelser in till centrala Skellefteå samt handelsområdet Solbacken.

Välkommen på visning!

söndag 2 okt 15:00-16:00

Anmälan till visning

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus eller på våra kontor för VR-visning.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.