Tomtvisning

Tomtvisning

Lillstugevägen, Ormesta/Mark

Tomtvisning i Ormesta/Mark

I Ormesta/Mark får du det bästa av två världar! Du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

Nu har du en unik chans att bygga hus med Myresjöhus på tomt i Ormesta/Mark, Örebro. Här bor du i ett attraktivt område med härliga grönområden precis runt husknuten. 

I Ormesta/Mark är det lugnet och närheten till naturen som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här finns bland annat Markaskogen, motionsspår, MTB-leder och närhet till sjön Hjälmaren.

Stadsbussar och övrig kommunikation finns en cykeltur bort. Här finns också Tybbleskolan med klasserna F-6, universitetet och en populär löparbana. På ett par minuter med bil tar du dig även till centrum, där du hittar all service.

Läs mer om tomterna och området här.

Välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva våra tomter i Ormesta/Mark!

Per Scherdin Säljare 070-833 93 98 010-434 15 73

fredag 10 feb 12:30-13:00

Anmälan till visning

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.