Beställ katalog

Visningshus

Hudson

Stora Vägen 85, Upplands Väsby

Kliv in i någon annans drömhus på vägen mot ditt eget.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus – och här får du chans till en alldeles speciell upplevelse. Du får nämligen hälsa på i en av våra kunders hus. Att kliva in i någons hem kanske gör det ännu enklare att föreställa dig vardagen i ditt nya Myresjöhus.

Storleken på Hudson gör att den passar bra för en större barnfamilj eller dig som vill ha rejält med plats hemma. Huset har stor flexibilitet där hjärtat i huset är vardagsrummet, som mäter nästan trettio kvadratmeter. Runt det kan du sedan placera övriga utrymmen; kök, sovrum, matplats och uteplats efter solen, utsikten och gatans läge. 

Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Hans-Olov Larsson Säljare 070-531 80 31 010-434 14 19

söndag 8 okt 13:00-14:00

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Hudson

  • 197 m2
  • 6 sovrum
Mer om Hudson

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Stockholm

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.