Visningshus

Smart 126

Askims Kyrkåsväg 13B, Askim

Besök vårt visningshus

I Askim ligger vårt visningshus Smart 126, en 1-plansvilla om 126 kvadratmeter med fem rum och kök. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel med ryggåstak i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården.

När du kliver in i det här visningshuset möts av en ljus och trevlig hall med klinat golv och ryggåstak. Här finns det också gott om plats för familjens ytterkläder.  

Från hallen öppnar det stora öppna vardagsrummet med ryggåstak upp sig och de härliga glaspartierna ger ett vackert ljusinsläpp. Hela huset är inrett i varma jordnära toner och alla rummen går ton i ton. 

I den stora och öppna umgängesdelen i husets mitt finns det utrymme för såväl fredagsmys framför tv:n i soffan som för middagsbjudningar med släkt och vänner.

Köksdelen omsluts av en öppen bardel som ger en fin kontakt med vardagsrummet. Här kan du tillaga riktiga festmåltider samtidigt som du socialiserar med gästerna i vardagsrummet. 

Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. I denna del av huset finns två rymliga sovrum och ett eget allrum där barnen kan kika på TV och mysa. Det finns även en klädkammare där du kan förvara leksaker och kläder.

Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett och klädkammare. Här finns även husets tvättstuga.

Varmt välkommen att boka tid för visning!

Trygga och säkra visningar hos Myresjöhus

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Per Andersson

  • 010-434 13 16
  • 070-602 15 00

Husmodell

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem