Visningshus

Gröndal

Astrid Fredrikssons väg 14,, Falun

Gröndal i Falun

Välkommen att besöka vårt nya visningshus i Falun. Gröndal är ett 2–planshus med förhöjt väggliv och sadeltak.

Det här är en modern tolkning av ett klassiskt hus med förhöjt väggliv. Vinklade fönster istället för takkupor släpper bokstavligen in rymden i övervåningens allrum och sovrum. En klassisk entréveranda med modernt tak och fönster som går ner till golvet.

Planlösningen är öppen och du kan vika ihop vardagsrummets fönsterparti och frigöra en öppning på cirka 3,6 meter. Det river barriären mellan inne och ute på ett effektfullt sätt och förstärker intrycket av den öppna planlösningen. En del av vardagsrummet har öppet upp till övervåningen med stora fönsterpartier på gaveln, men du kan också välja att bygga igen den ytan för att få ett extra sovrum på övervåningen.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

söndag 20 sep 13:00-15:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Roger Albinsson

  • 010-434 13 62
  • 070-567 70 00

Husmodell

Förhöjt väggliv

Gröndal

  • 183 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Gröndal

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bygg utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs allt om erbjudandet