Beställ katalog

Visningshus

Smart 149

Koriandervägen 20, Torsviken

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Det här sluttningshuset är ritat med inspiration från sommarhusen på den amerikanska östkusten. Storleken och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljer.

Entrén finns på den nedre våningen. Här hittar du också en praktisk ungdomsavdelning med allrum. På övervåningen är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Husets fyra sovrum är fördelade på båda våningsplanen.

Under visningen, söndagen den 10 december, bjuder vi på glögg och pepparkakor. Varmt välkomna för lite inspiration och lite julmys.

Patrik Wirro Säljare 070-224 99 68 010-434 13 83

söndag 10 dec 12:00-13:00

Anmälan till visning

Husmodell

Sutteränghus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 149

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Norrköping

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.