Visningshus

Smart 149

Torsvägen, Torsviken

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Det här sluttningshuset är ritat med inspiration från sommarhusen på den amerikanska östkusten. Storleken och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljer.

Entrén finns på den nedre våningen. Här hittar du också en praktisk ungdomsavdelning med allrum och pentry. På övervåningen är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Husets fem sovrum är fördelade på båda våningsplanen.

Vägbeskrivning

Från Norrköping
Åk E4:an norr ut. Sväng av mot Getå (avfart 125). Följ vägen och sväng vänster mot Strömsfors. När du passerat Oskarshäll sväng första vägen till höger (det står en områdesskylt här). Följ vägen fram till du ser nybyggnationen.

Från Krokek
Passera Coop och ICA. Sväng höger in på Torsvägen. Följ den vägen ett par kilometer och vägen kommer svänga vänster, fortsätt vägen några hundra meter. Så kommer du till nybyggnationen startar.

Välkommen på visning!

lördag 17 sep 11:00-13:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Patrik Wirro

  • 010-434 13 83
  • 070-224 99 68

Husmodell

Sluttningshus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 149

Inspirerat av New England

Altandörrar och fönster har en horisontell spröjs och den liggande panelen ger en karaktäristisk skuggbildning i fasaden. Fönsteromfattningar, knutbrädor och taksprång har alla detaljer som är särskilt ritade för våra Ocean Living-hus. 

Många sovrum

De välplanerade ytorna ger plats för många sovrum. Förutom att det passar bra för större familjer ger det också en naturlig flexibilitet till ditt hem. När barnen flyttat kan de extra sovrummen enkelt anpassas till gästrum, kontor eller hobbyrum.

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.