Flyttklart

Smart 150

Astradgatan 49, Ljungby, Astrad

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

En villa om 156 kvm med sju rum och kök har en fasad i klassisk stil och en modern öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Det trevliga köket är utrustat med en praktisk köksö och ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet samt ett charmigt burspråk med plats för matbord. På entréplan finner du även en kaklad toalett med duschhörn, tvättstuga med torktumlare samt ett sovrum. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med tre generösa sovrum. Här finns också en stor klädkammare, ett inbjudande allrum och ett fräscht kaklat badrum med dubbla takduschar.

Det här huset har vi byggt med en pampig entré med dubbeldörrar och stort entrétak med pelare. Baksidan av huset har ett charmigt burspråk med balkong över sig. Bygglov finns också för att upprätta ett garage på tomten.

Läs mer om huset här.

Varmt välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Peter Isaksson

  • 010-434 15 36
  • 070-333 33 32

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.