Visningshus

Smart 151

Dagsberg Eggeby 7, Norrköping

Upplev Smart 151 i Norrköping

Kom och besök vårt visningshus Smart 151 med 6 rum och kök i Norrköping. Det här är ett Myresjöhus där du kan samla hela familjen på ett och samma våningsplan – och barnen får dessutom sin egen avdelning.

Det första man slås av när man kommer in här är huset härliga mittpunkt – kök och vardagsrum. Köket ligger i vinkel och är inrett med en praktiskt bardisk med både diskho, häll och frihängande fläkt. Här kan du utan problem tillaga en ordentlig festmåltid samtidigt som du konverserar med gästerna vid bardisken eller matplatsen. Vardagsrumsdelen ligger i öppen anslutning mot matplatsen men tillräckligt avskilt från köket för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Huset har en separat barn- och vuxenavdelning och i enda änden ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och toalett samt tvättstuga. I den andra änden av huset har barnen sitt egna tillhåll med allrum och tre sovrum. Intill den centrerade entrén finns ett tjusigt badrum med dusch.   

Smart 151 - ett hus med hjärterum

Det finns många fördelar med Smart 151 men en av de största fördelarna är de öppna och inbjudande sällskapsytorna. Klädkammaren och badrummet i föräldrasovrummet känns också extra lyxigt och blir som grädden på moset i det här tjusiga huset.

Varmt välkommen att boka tid för visning!

Trygga och säkra visningar hos Myresjöhus

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

  • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
  • Vi tar emot ett sällskap i taget.
  • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Smart 151

  • 151 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 151