Visningshus

Smart 126

Blekingsekevägen 4, Listerby

Besök vårt visningshus

Välkommen till vårt visningshus Smart 126 i natursköna Slättanäs.

I natusköna området Slättanäs utanför Ronneby ligger vårt visningshus Smart 126. En 1-plansvilla med en planlösning som präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården.

Köksdelen omsluts av en öppen bardel som ger kontakt med vardagsrummet och här finns stora glaspartier som ger vackert ljusinsläpp till de gemensamma delarna i huset. barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrarsovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

För att kunna planera för en trygg och säker visning under rådande situation ber vi dig att föranmäla dig till visningen genom formuläret nedan. Hittar du ingen tid som passar dig? Kontakta våra säljare och boka in en tid. Varmt välkommen! Läs mer om våra trygga visningar.

lördag 29 jan

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Magnus Hoffner

  • 010-434 12 36
  • 0706-01 44 15

Husmodell

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här