Smart 126 i Uddevalla

Välkommen på visning av vårt visningshus Smart 126 i Uddevalla. Ta chansen att uppleva ett äkta Myresjöhus!

Smart 126 är ett 1-planshus med fyra sovrum varav två är av den större storleken. Här har man lagt en extra tanke kring storlek och utrymmen, ett välplanerat hus som passar alla med sina 126 m².

Med sin moderna planlösning, kök och vardagsrum i ett skapas en stor och öppen umgängesdel i husets mitt. Stora fönster som löper längs ena vägen släpper in generöst med ljus och och ger en välkomnande syn mot trädgården.

Områdesvisning

Vi visar även området där vi har byggt hus till över 25 familjer. Nu finns det nya möjligheter att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus, mitt bland vackra skogar barr- och bokskogar. För att inte tala om den strålande utsikten över Havsstensfjorden.

Läs mer om tomterna här.

OBS! Endast bokade besökare! Glöm inte anmäla dig!

Varmt välkommen!

tisdag 24 nov 17:30-18:30

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44

Husmodell

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bygg utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs allt om erbjudandet