Visningshus

Smart 168

Norrahällby Haga 27, Uppsala

Smart 168 i Uppsala

Välkommen på visning i vårt visningshus Smart 168 Uppsala! Ta chansen att uppleva ett äkta Myresjöhus! Huset är till salu.

Smart 168 passar familjen som har höga krav på yta, funktion och design. Huset har stora panoramafönster, genomtänkt planlösning, extra invändig ljudisolering och utökad in- och utvändig belysning. Planlösningen fördelar sig på 168,4 m² med gott om plats för både egen tid och umgänge. I det stora vardagsrummet på hela 43,7 m² rymmer du såväl en gedigen soffgrupp som matplats. Det är en perfekt yta för stora sällskap, julfirande eller barnkalas och alla får plats.

Köket ligger lagomt öppet mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffan. På det nedre våningsplanet finns även en fullt utrustad tvättstuga samt toalett. Trappan till övervåningen är försedd med trappbelysning längs hela vägen. När du kommer upp till andra våningsplanet så möts du av ett trevligt allrum som är omgivet av 4 sovrum. Här finns även ett badrum samt klädkammare.

Flytta till Norrhällby i Uppsala

I Norrhällby blandas ny och äldre bebyggelse, landskapet omgärdas av stora fält och kringliggande skog. Med bil tar du dig till Gränby centrum på ca 10 minuter. Där finns mängder med butiker, restauranger, cafeer, aktivitetscenter, bank och apotek. Busshållplats ligger endast 1 km från tomten med jämna avgångar in till Uppsala centralstation.

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Smart 168

  • 168 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 168

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem