Visningshus

Kungshamn

Norgegatan 10, Västerås

Upplev Kungshamn i Västerås

Kungshamn är ett representativt hus om 2-plan som hämtar sin inspiration från New England.

Entrén är försedd med en mindre wc och dusch. Intill en klädkammare där ytterplaggen får en given plats. Från hallen har du fri genomsikt till vardagsrummet som är i öppet samband tillsammans med kök och matplats. Köket kommer från HTH som är standard i alla Myresjöhus.

Från hallen leder trappen upp till övervåningen där det finns fyra stora sovrum, det stora badrummet med badkar och dubblahandfat och ett användbart allrum. Huset har totalt fem sovrum. Ett hus som måste upplevas på plats.

Välkommen!

söndag 20 sep 14:00-16:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Thomas Singelman

  • 010-434 14 17
  • 070-580 80 95

Husmodell

2-planshus

Kungshamn

  • 162 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Kungshamn

Inspirerat av New England

Altandörrar och fönster har en horisontell spröjs och den liggande panelen ger en karaktäristisk skuggbildning i fasaden. Fönsteromfattningar, knutbrädor och taksprång har alla detaljer som är särskilt ritade för våra Ocean Living-hus. 

Många sovrum

De välplanerade ytorna ger plats för många sovrum. Förutom att det passar bra för större familjer ger det också en naturlig flexibilitet till ditt hem. När barnen flyttat kan de extra sovrummen enkelt anpassas till gästrum, kontor eller hobbyrum.

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bygg utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs allt om erbjudandet