Husmodell

Spirit

Allt om detta hus
  • Typ 1-planshus
  • Boarea 101 m2
  • Nockhöjd 4,9 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,05 m
  • Byggarea 118 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Se alla planlösningar

Spirit

1–planshus med sadeltak, 100,8 m²

Jag fick uppdraget att rita ett boende för en mindre familj. Tre sovrum i en planlösning med väl samlade ytor, så att det finns plats om du har gäster som stannar över natten. Huset är väldigt flexibelt och kan enkelt anpassas efter din tomt. Du kan förstås spegelvända hela planlösningen, men du kan också välja att ha kvar högerdelen intakt och bara vända på den vänstra delen. På så vis kan du exempelvis välja om du vill ha matplatsen/vardagsrum ut mot trädgården eller mot gatan.

Den stora sällskapsytan i vardagsrummet och köket gör att Spirit passar bra också som ett sommarhus. Entrén ligger skyddad med en tillhörande yta du kan använda som uteplats.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Katalogvariant

Planlösning 2 av 2

Alternativ planlösning

Fler planlösningar

1 av 2

Katalogvariant

2 av 2

Alternativ planlösning

Interiöra stilar

Det ska vara enkelt att skapa en insida som passar dig och huset du valt. Därför har vi tagit fram tre interiöra stilpaket som hjälper dig skapa en sammanhängande känsla i hela huset, med detaljer som fulländar alla våra stilar, oavsett vilken du väljer.

Interiör stil

Modern

Läs mer

3D-modell

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.