Husmodell

Talludden

Allt om detta hus
  • Typ 1-planshus
  • Boarea 175 m2
  • Nockhöjd 5,2 m
  • Arkitekt Arne Edman och Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,05 m
  • Byggarea 198 m2
  • Antal rum 5 sovrum
Se planlösning

Talludden

1-planshus med sadeltak, 175 m²

Här har vi använt ytorna på ett sätt som ger plats för en större familj. Barnens del av huset skärmas effektivt av genom ett rymligt kapprum och ett badrum.

Föräldradelen ligger i den andra vinkeln med eget badrum, bastu och ett stort sovrum. Just sovrummen utmärker det här huset, det är ganska ovanligt att få till så bra storlek på dem i ett enplanshus. Från entrén ser du genom vardagsrummet.

Huset utnyttjar vädersträcken och låter ljuset strömma in från flera håll, bland annat genom de höga fönstren som vetter mot trädgården. I vardagsrummet förstärker ryggåstaket känslan av rymd.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Katalogvariant

Interiöra stilar

Det ska vara enkelt att skapa en insida som passar dig och huset du valt. Därför har vi tagit fram tre interiöra stilpaket som hjälper dig skapa en sammanhängande känsla i hela huset, med detaljer som fulländar alla våra stilar, oavsett vilken du väljer.

Interiör stil

Modern

Läs mer

3D-modell

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.