Husmodell

Avanti

 • Typ 1-planshus
 • Boarea 150 m2
 • Arkitekt Arne Edman
 • Bygghöjd 3,12 m
 • Byggarea 173 m2
 • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Avanti

1–planshus med pulpettak, 150,3 m²

Det här huset har vi ritat för dig som gillar öppna ytor och vill ha gott om plats för umgänge. Nyfunkisstilen ger ett modernt intryck som förstärks av annorlunda fönsterplaceringar.

På insidan ger den imponerade takhöjden en luftig känsla. Sovrummen är placerade i rad och har direktkontakt med den naturliga vistelsedelen i villan. Köket är utrustat med rejält tilltagna bänkytor, med det praktiska grovköket som granne.

Arkitekt, Arne Edman

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Kök med plats för gemenskap

Stort och luftigt kök som blir en naturlig samlingsplats i ditt hus. Här finns en praktisk bardel där exempelvis dina gäster kan slå sig ned så att ni kan fortsätta umgås samtidigt som du förbereder middagen. 

Modernt utförande

Den putsade fasaden, de assymmetriskt placerade fönstren och pulpettaket ger huset en modern känsla. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet. 

Standard & tillval

Tvättstuga

I tvättstugan ska allt bara funka. Du vill ha tillräckliga ytor för att få plats med både dig själv, din tvätt och maskinerna som ska göra jobbet smidigare. I vår standard ingår både tvättmaskin och torktumlare med hög kvalitet från Siemens.

Läs mer

Golv

I våra hus betyder standard riktig lamellparkett. Vi tycker nämligen inte att du ska behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. Du kan välja mellan två olika ekgolv av högsta kvalitet från vår leverantör Boen.

Läs mer

Kök

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav på funktion och form. Därför samarbetar vi med HTH. De bygger köksinredning av högsta kvalitet, djupt rotad i den danska designtraditionen.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 400 kWh 13 500 kWh 48 kWh/m²
Uppsala 6 400 kWh 15 400 kWh* 54 kWh/m²
Sundsvall 6 400 kWh 16 600 kWh** 68 kWh/m²
Luleå 6 400 kWh 18 900 kWh** 84 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0
* Fönster med u-värde 0,8

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Hus vi byggt

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Annedal

 • 158 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Annedal

1-planshus

Calypso

 • 123 m2
 • 3 Sovrum
Mer om Calypso

1-planshus

Sonata

 • 135 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Sonata

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?