Husmodell

Mästergården

 • Typ 2-planshus
 • Boarea 172 m2
 • Arkitekt Ingemar Medlöw
 • Bygghöjd 5,9 m
 • Byggarea 116 m2
 • Antal rum 5 Sovrum
Allt om detta hus

Mästergården

2-planshus med sadeltak, 172 m²

En elegant, klassiskt utformad familjevilla med plats för både gemenskap och egentid. Invändigt har jag ritat huset så att det präglas av ljus och rymd, inte minst i vardagsrummet med sin imponerande takhöjd.

Husets sociala ytor fullbordas av köket och matplatsen som ligger på var sin sida av den öppna ytan i vardagsrummet. En trappa upp finns fyra separata sovrum och ett badrum. Öppningen ner mot vardagsrummet binder ihop våningsplanen och husets utrymmen på ett naturligt sätt.

Arkitekt, Ingemar Medlöw

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

3D-visning

Fördelar

Lantligt utförande

Den stående träpanelen, de spröjsade fönstren och de röda takpannorna ger det här huset en lantlig känsla. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet. 

Kök med plats för gemenskap

Stort och luftigt kök som blir en naturlig samlingsplats i ditt hus. Här finns en praktisk bardel där exempelvis dina gäster kan slå sig ned så att ni kan fortsätta umgås samtidigt som du förbereder middagen. 

Standard & tillval

Värmesystem

Vi har flera olika värmepaket och beroende på dina behov och förutsättningarna på din tomt kan du välja allt från fjärrvärme till flera olika typer av värmepumpar från svenska Nibe.

Läs mer

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät.

Läs mer

Golv

I våra hus betyder standard riktig lamellparkett. Vi tycker nämligen inte att du ska behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. Du kan välja mellan två olika ekgolv av högsta kvalitet från vår leverantör Boen.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 700 kWh 13 800 kWh 41 kWh/m²
Uppsala 6 700 kWh 15 700 kWh 52 kWh/m²
Sundsvall 6 700 kWh 17 200 kWh 71 kWh/m²
Luleå 6 700 kWh 19 600 kWh 88 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

2-planshus

Hudson

 • 197 m2
 • 6 Sovrum
Mer om Hudson

2-planshus

Sala

 • 200 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Sala

2-planshus

Kungshamn

 • 162 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Kungshamn

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?