Beställ katalog

Få ut mer av fritidshuslivet: bli OBOS-medlem

Drömmer du också om att bygga ett eget fritidshus? Då passar ett OBOS-medlemskap perfekt. Eftersom Myresjöhus är en del av OBOS får du både förtur till tomter över hela Sverige, och fina förmåner för fritidshusägare. Kolla här!

Förmåner för fixare

När drömmen om fritidshuset blivit sann kommer nästa steg: att sätta din egen prägel på det hela. Kanske drömmer du om en stor uteplats med utekök och pergola? Eller helt enkelt en annan färg i sovrummet? Som OBOS-medlem får du till exempel generösa rabatter både på Beijer Byggmaterial och på färg från Nordsjö Idé & Design.

Läs mer!

Förmåner för livsnjutare

OBOS-medlemmar får också gott om förmåner som gör det enklare att unna sig det lila extra. Vad sägs om fina rabatter på hotellövernattningar på både Best Western Hotels & Resorts och Strawberry, delikatessprodukter från Martins Kök & Deli, eller möjlighet att få köpa konsertbiljetter innan alla andra? 

Läs mer!

Förmåner för det praktiska i tillvaron

Här finns också gott om godbitar för en smidig vardag. Som OBOS-medlem får du till exempel rabatt på alla hemförsäkringar hos Trygg-Hansa – samlar du alla dina försäkringar här kan du få upp till 20% rabatt. Men du får också fina rabatter på larm från Verisure, el från Fortum och veckostädning (med mera) hos Hemfrid.

Läs mer

Hus för alla slags lediga stunder.

Livet ska få vara enkelt när man är ledig. Våra fritidshus är skapade för att vara funktionella och för att du ska kunna göra det mesta av alla ytor. Dessutom kan du välja hus efter var du helst tar dina pauser: bland klipporna på kusten, omgiven av skog och natur eller så nära skidbacken som möjligt.

Visste du det?

Myresjöhus är en del av OBOS

Låter det lite långsökt att bli OBOS-medlem när du suktar efter ett Myresjöhus? Inte alls. Myresjöhus är ju en del av OBOS, som bygger hem av alla slag över hela Sverige. Som OBOS-medlem får du även förtur till dessa, vilket kan passa fint den dagen du vill byta ditt heltidshem.

Läs mer om OBOS här!

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.