• Typ Fritidshus
  • Boarea 101 m2
  • Nockhöjd 6 m
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 146 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

En klassisk 1-plan fjällstuga med flexibla möjligheter.

Stjärnfall x Fjäll är ett fritidshus från Myresjöhus med plats för både umgänge och avskild återhämtning. Nära naturen, såväl inomhus som utomhus.

Interiören i husets huvuddel formas kring kök och badrum. Tack vare de stora fönsterpartierna tas allt naturligt ljus om hand på bästa sätt så att intrycket blir ljust, rymligt och luftigt. Samtidigt fungerar kökets högskåp som avdelare och skapar rumskänsla utan att det behövs väggar. Tvärs över den flexibla uterums-/ uteplatslösningen finns gästdelen. Den rymmer två sovrum samt egen toalett och bad. Utmärkt när det kommer gäster, när barnen blir äldre, eller när man vill hyra ut periodvis.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Planlösning inkl. gäststuga

Planlösning 2 av 4

Planlösning

Planlösning 3 av 4

Planlösning framsida och baksida

Planlösning 4 av 4

Fasad sidor

Fler planlösningar

1 av 4

Planlösning inkl. gäststuga

2 av 4

Planlösning

3 av 4

Planlösning framsida och baksida

4 av 4

Fasad sidor

Plats för lugn och lekfullhet.

Ny dag, nya skidäventyr. Och sedan, ny avkoppling. Eller, varför inte - för en dag - bara avkoppling? Öppna upp uterummet och njut av snön från första parkett, under tak. Här kan du njuta av din alldeles egen paus.

Fjällstuga i modern tappning

Precis som man önskar och tänker sig en riktig fjällstuga. I en enkel grunddesign ryms typiska detaljer som småspröjsade vita fönster i en mörkare fasad. Men här finns även moderna lösningar som gör huset praktiskt och bekvämt året runt.

Allt under samma tak

Huset består av en huvudbyggnad och gästdel. Dessa är sammankopplade med ett tak men i övrigt fristående från varandra, vilket ger möjlighet till både umgänge och avskildhet. Plats finns för både gäster och de äldre barnen. Men även för hyresgäster, om man så önskar.

Ute i alla väder

För de solgnistrande vinterdagarna öppnar du enkelt upp husets uterum till en uteplats med tak där ni tar igen er efter dagens aktiviteter. Blir det oväder går det snabbt att dra igen de stora fönsterluckorna och uteplatsen har blivit ett mysigt uterum.

Möjligheterna med Stjärnfall

Lär känna Stjärnfall i alla sina tre kategorier genom att bläddra i vår katalog. Där kan du även få reda på hur du sätter din egen prägel på vårt nya fritidshus. 

Till katalogen

Fler husmodeller som kan bli fritidshus

Stjärnfall är ett av två hus i Myresjöhus fritidshuskoncept men du kan såklart hitta andra hus i vårt ordinarie sortiment som passar för fritid och sköna pauser.

Läs mer!

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Fördelar som medlem

Som OBOS-medlem kan du ta del av exklusiva erbjudanden på bland annat försäkringar, nöjesparker, färg och tapet, biluthyrning, hotell och mycket annat som förhöjer dina pauser och tiden i ditt fritidshus. 

Läs mer!

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.