Beställ katalog

Möt Magnus: din nya huscoach i Göteborg

Funderar du på att bygga hus i, eller omkring, Göteborg? Då vill vi presentera dig för en viktig person att ta med dig på husresan. Myresjöhus nya säljare: Magnus Nolbeck.

Ny säljare med stor erfarenhet

Magnus Nolbeck må vara ny som säljare på Myresjöhus Göteborgskontor, men med sig i bagaget har han lång och bred erfarenhet från närmare 20 år i bostadsbranschen. Magnus har nämligen både jobbat som fastighetsmäklare och projektutvecklare i olika bostadsprojekt, så vi är naturligtvis jätteglada att han hittat hem hos oss.

Magnus Nolbeck, säljare på Myresjöhus

– Jag har alltid gillat Myresjöhus. Det är ett fint varumärke som är välkänt för sin kvalitet. När jag jobbade som mäklare kunde man verkligen lyfta att det var just ett Myresjöhus man sålde, det gjorde man inte med så många andra hustillverkare, berättar Magnus.

Husdrömmen lever i Göteborg

Den stora skillnaden mot att jobba som mäklare menar Magnus är att han får komma in tidigare i processen och verkligen kunna hjälpa familjer med deras husdrömmar. Och visst blir en hel del sådana till verklighet även på dagens lite försiktiga marknad.

– Absolut, vi ser ju hur räntebeskeden påverkar positivt och framförallt gör att folk känner sig lite tryggare i vart allt tar vägen. Att vi dessutom får signaler om att begagnatmarknaden är på väg uppåt igen är också ett gott tecken, för de flesta som vill bygga nytt har ju också en befintlig bostad att sälja.

Fina tomter och inflyttningsklara hus

Hur ser det då utbudet för hus och tomter i Göteborg med omnejd ut? Ja, riktigt bra, faktiskt. Det finns en del att välja mellan. Och det bästa av allt: i skrivande stund kan du besöka flera olika Myresjöhus, utan att behöva åka långt.

– Förutom vårt visningshus på Husknuten, som är ett stort tvåplanshus, kommer vi också att kunna visa upp inflyttningsklara hus inom vårt koncept Flyttklart i flera olika modeller och storlekar. Allt från  jättefina suterränghus på 149 m2 i Landvetter – där har vi förresten även tomter till salu till flera husmodeller med väldigt fint läge i Hjuvik. Alla går att besöka, så länge de inte är sålda – ta bara kontakt med mig, så bokar vi en tid, tipsar Magnus.

Magnus egna husfavoriter

Som säljare på Myresjöhus gäller det ju att sätta sig in i de olika husmodellernas alla fördelar. Så, självklart är vi nyfikna på om Magnus har någon egen husfavorit? Jodå, en hel rad faktiskt.

Nymåne i industriell stil är väldigt fint. Det skulle absolut kunna vara ett alternativ för mig och frugan den dag det blir dags för enplanshus. Vill man ha ett riktigt stort hus är ju Morgondagg otroligt trevligt, och om man ska bygga i ett lite lantligt läge och har en relativt stor tomt så tycker jag att Ekdunge i sekelskiftesstil är det finaste huset vi har. Ett modernt hus som flörtar med det klassiska, både vackert och funktionellt. Men vi får ju heller inte glömma Smart 166: också ett stort hus, som är väldigt välplanerat. Hela vår Smart-serie är förresten värd att titta närmare på, lite vänligare i pris – men samma fina kvalitet.

Därför ska du bygga hus med Myresjöhus

Många fina husmodeller och stora möjligheter att skapa ett hus som passar dig perfekt – det är två starka argument till varför du ska välja Myresjöhus, menar Magnus. Men det finns fler.

– Hos oss kan du bygga tryggt och bekvämt med riktig totalentreprenad: du skriver ett enda avtal med oss, och vi tar hand om allt. Att vi är en del av medlemsorganisationen OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare, ger en extra ekonomisk trygghet. Och du bygger med ett varumärke som funnits i snart 100 år genom upp- och nedgångar, och som kommer finnas kvar i 100 år till. Att välja ett hus från ett bra varumärke innebär också ett värde den dagen du ska flytta nästa gång.

Välkommen när du vill

Kanske tänker du att du måste ha en klart utstakad plan innan du hör av dig till en husleverantör? Så är det inte alls, säger Magnus. Till oss på Myresjöhus är du lika välkommen var du än befinner dig på husresan.

– Hör gärna av dig redan innan ni har köpt en tomt, vi kan även hjälpa er att hitta den rätta tomten om det behövs. Sedan guidar vi dig fram till rätt husmodell för era behov, med ett femtiotal olika husmodeller och stor flexibilitet i att anpassa husen efter era önskemål vågar jag påstå att vi har hus för alla smaker. Annars kan du alltid komma med en idé – och så ritar vi ett hus speciellt för er, hälsar Magnus.

Peter Reichel Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.