Beställ katalog
  • Kundreportage

Ett husbygge i lego

Robert Ridell, 60 år byggde tillsammans med sin hustru ett Ballad i Rydsgård som är en tätort i Skurup. Familjen bodde tidigare på en gård om 350 kvm men önskade sig mindre boyta efter att barnen flugit ut.

Paret bestämde sig för att bygga med Myresjöhus efter det fått syn på husmodellen Ballad som föll paret i smaken. 

-Det var lagom stort, ett smidigt 1-planshus med tillgång till flera rum utan att det blev för stort, berättar Robert.

Paret flyttade in i mars 2019 och i somras kom idén om att göra en legomodell av huset med detaljer som inbyggd värmepump, utespa och utebelysning. En identisk kopia efter deras eget hem.

-Jag har ett stort intresse för just legobygge och har cirka 500 kg lego hemma fördelat på ytor i både garaget och två rum i huset. Så jag tänkte att det kunde vara trevligt att bygga en modell av vårt eget hem, berättar Robert.

 

Läs mer om Ballad här.

 

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom några dagar

Beställ katalog från Myresjöhus

Nästan hundratusen byggda hus

Myresjöhus - En ledande hustillverkare

Varför ska man bygga med oss?

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Att bygga hus med oss

Påbörja din husresa

Reportage och guider om att bygga hus

I våra reportage och guider på Ett hem för livet hittar du en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Läs alla reportage

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.