Husmodell

Calypso

 • Typ 1-planshus
 • Boarea 123 m2
 • Arkitekt Ingalill Lägersten
 • Bygghöjd 3,16 m
 • Byggarea 142 m2
 • Antal rum 3 Sovrum
Allt om detta hus

Calypso

1–planshus med pulpettak, 123,1 m²

Det här huset har en skön attityd som gör det lätt att se i stadsmiljö lika väl som vid kusten. Taket är platt och de runda fönstren bidrar till den moderna känslan.

Calypso är utmärkt för en mindre familj eller ett par med utflyttade barn. Det fungerar också bra som ett mer påkostat fritidshus. De öppna ytorna löper genom hela huset. Här finns inga korridorer eller spill­ytor, varje kvadratmeter kommer till nytta. Huset är också enkelt att vrida och anpassa efter tomten.

Arkitekt, Ingalill Lägersten

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Öppen planlösning

En öppen planlösning får huset att kännas extra rymligt och luftigt. Eftersom det är färre väggar som skymmer ljusinsläppet får du också in mer naturligt ljus i ditt hem samtidigt som genomsikten ger dig en närmare kontakt med trädgården.

Avskild barndel

En öppen planlösning ger större möjlighet till umgänge på hela våningsplanet. Samtidigt finns det färre väggar som dämpar ljud. En avskild barndel är en bra lösning som gör att barnens lek och tonåringarnas musik upplevs lägre. 

Standard & tillval

Värmesystem

Vi har flera olika värmepaket och beroende på dina behov och förutsättningarna på din tomt kan du välja allt från fjärrvärme till flera olika typer av värmepumpar från svenska Nibe.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Badrum

Det är här din dag börjar. Och du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs i. Vi samarbetar med Vedum som är en av Sveriges främsta badrumsleverantörer.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 3 700 kWh 9 000 kWh 43 kWh/m²
Uppsala 3 700 kWh 10 200 kWh* 53 kWh/m²
Sundsvall 3 700 kWh 11 800 kWh* 66 kWh/m²
Luleå 6 500 kWh 19 400 kWh* 80 kWh/m²

* Fönster med u-värde 0,8

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Smart 126

 • 126 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

1-planshus

Torekov

 • 139 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Torekov

1-planshus

Ballad

 • 160 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Ballad

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?