Husmodell

Grönskär

  • Typ 2-planshus
  • Boarea 171 m2
  • Arkitekt Suzanne Hansen
  • Bygghöjd 7,66 m
  • Byggarea 114 m2
  • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Grönskär

2-planshus med pulpettak, 171 m²

De förskjutna huskropparna ger Grönskär en speciell karaktär tillsammans med ett modernt uttryck med flera stora fönsterpartier. Entrén går via en inglasad veranda som både släpper in ljus och är perfekt som uteplats under kyligare sommardagar.

Planlösningen gör att du får maximal nytta av varje kvadratmeter, med stora umgängesytor på entrévåningen och en privat del på övervåningen med tre rymliga sovrum, badrum och allrum.

Arkitekt, Suzanne Hansen

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Stora fönster

Det här huset har stora fönster som ger ett generöst, naturligt ljusinsläpp. Samtidigt gör våra energieffektiva fönsterglas att värmen stannar kvar inomhus under de kalla vintermånaderna.

Vackert åstak

Det här huset presenteras i ett utförande där yttertakets lutning gör det möjligt att välja till ett åstak. Det ger en luftigare känsla till entréplanet och blir ett vackert blickfång i hela rummet det löper genom. 

Standard & tillval

Kök

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav på funktion och form. Därför samarbetar vi med HTH. De bygger köksinredning av högsta kvalitet, djupt rotad i den danska designtraditionen.

Läs mer

Badrumsmöbler

Som standard ingår två badrumsinredningar med spegelskåp och belysning – en till bad och en till WC/dusch. Det är en bra grund för att skapa badrum att trivas i.

Läs mer

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 700 kWh 13 600 kWh 40 kWh/m²
Uppsala 6 700 kWh 15 300 kWh 50 kWh/m²
Sundsvall 6 700 kWh 16 800 kWh* 59 kWh/m²
Luleå 6 700 kWh 19 200 kWh* 73 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Sluttningshus

Arholma

  • 196 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Arholma

2-planshus

Nylund

  • 175 m2
  • 6 Sovrum
Mer om Nylund

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?