Husmodell

Kärngården

 • Typ 1,5-planshus
 • Boarea 153 m2
 • Arkitekt Ingemar Medlöw
 • Bygghöjd 3,51 m
 • Byggarea 116 m2
 • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Kärngården

1,5–planshus med sadeltak, 153,1 m²

I Kärngården utnyttjar vi ytorna på ett smart och modernt sätt som gör att det passar för en barnfamilj, utan att kännas för stort när barnen flyttat hemifrån.

Vardagsrummet är centralt placerat och de stora fönsterpartierna ger dig möjligheten att njuta av din tomt både från entrévåningen och övervåningens allrum. Den luftiga planlösningen låter dig dessutom vara flexibel i placeringen av kök, matdel och vardagsrum.

Arkitekt, Ingemar Medlöw

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Stora fönster

Det här huset har stora fönster som går från golv till tak och ger ett generöst, naturligt ljusinsläpp. Samtidigt gör våra energieffektiva fönsterglas att värmen stannar kvar inomhus under de kalla vintermånaderna. 

Rejäl takhöjd

Det här huset har en rejäl invändig takhöjd som gör att det upplevs som ännu större och rymligare än sina kvadratmeter. Det ger också spännande möjligheter för fönsterplacering och inredning. 

Standard & tillval

Golv

I våra hus betyder standard riktig lamellparkett. Vi tycker nämligen inte att du ska behöva betala extra för den gedigna känslan som en äkta träyta ger. Du kan välja mellan två olika ekgolv av högsta kvalitet från vår leverantör Boen.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Vitvaror

Våra vitvaror kommer från Siemens och ger dig allt du behöver för att ditt kök ska göra varje dag både smidig och god. I standardpaketet ingår kyl, frys, diskmaskin, fläkt, spis, ugn och mikrovågsugn.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 500 kWh 12 900 kWh 40 kWh/m²
Uppsala 6 500 kWh 14 400 kWh 49 kWh/m²
Sundsvall 6 500 kWh 15 700 kWh* 57 kWh/m²
Luleå 6 500 kWh 17 800 kWh* 70 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1,5-planshus

Kornett

 • 169 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Kornett

1,5-planshus

Vikhög

 • 185 m2
 • 5 Sovrum
Mer om Vikhög

1,5-planshus

Accent

 • 165 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Accent

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?