Husmodell

Kornett

  • Typ 1,5-planshus
  • Boarea 169 m2
  • Arkitekt Ingemar Medlöw
  • Bygghöjd 3,53 m
  • Byggarea 123 m2
  • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Kornett

1,5–planshus med sadeltak, 169,2 m²

Vardagsrummet står i centrum i Kornett och de stora ytorna runt omkring ger en stor flexibilitet i placeringen av husets övriga utrymmen. Du kan placera kök, sovrum och matplats som du själv vill och de stora fönsterpartierna ger en generös utsikt som du kan njuta av från båda våningsplanen. Allting kröns av en imponerande takhöjd som ger en extra luftig och rymligare känsla.

På över­våningen har jag ritat samtliga rum drygt 10 kvadratmeter stora, och badrummet har plats för både dusch och badkar.

Arkitekt, Ingemar Medlöw

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Youtube video preview

Inspirationsfilm

Inspiration från huset Kornett

Fördelar

Stora fönster

Det här huset har stora fönster som går från golv till tak och ger ett generöst, naturligt ljusinsläpp. Samtidigt gör våra energieffektiva fönsterglas att värmen stannar kvar inomhus under de kalla vintermånaderna. 

Rejäl takhöjd

Det här huset har en rejäl invändig takhöjd som gör att det upplevs som ännu större och rymligare än sina kvadratmeter. Det ger också spännande möjligheter för fönsterplacering och inredning. 

Standard & tillval

Braskaminer

Vem drömmer inte om att tända en sprakande brasa när höstmörkret sänker sig? Vi samarbetar med Contura som är en av Sveriges ledande tillverkare. Förutom mysfaktorn hjälper braskaminen givetvis till att värma upp ditt hus.

Läs mer

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Tvättstuga

I tvättstugan ska allt bara funka. Du vill ha tillräckliga ytor för att få plats med både dig själv, din tvätt och maskinerna som ska göra jobbet smidigare. I vår standard ingår både tvättmaskin och torktumlare med hög kvalitet från Siemens.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 800 kWh 13 300 kWh 37 kWh/m²
Uppsala 6 800 kWh 14 800 kWh 45 kWh/m²
Sundsvall 6 800 kWh 17 600 kWh 61 kWh/m²
Luleå 6 800 kWh 20 100 kWh 75 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Hus vi byggt

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1,5-planshus

Vikhög

  • 185 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Vikhög

1,5-planshus

Uppåkra

  • 156 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Uppåkra

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?