Husmodell

Långenäs

 • Typ 1-planshus
 • Boarea 124 m2
 • Arkitekt Bernt Gunnarsson
 • Bygghöjd 3,05 m
 • Byggarea 140 m2
 • Antal rum 3 Sovrum
Allt om detta hus

Långenäs

1-planshus, 123,8 m²

Den här villan är ritad med öppenhet och ljus som ledord. Den smarta planlösningen ger nära kontakt mellan husets olika utrymmen. Exempelvis ligger kök, matplats och vardagsrum i direkt anslutning till varandra och gör det enkelt att umgås.

I entréns förlängning är sovrummen placerade, med ett större föräldrasovrum i husets ena ände. Grovkök ligger praktiskt avskilt med intilliggande förråd.

Arkitekt, Bernt Gunnarsson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Öppen planlösning

En öppen planlösning får huset att kännas extra rymligt och luftigt. Eftersom det är färre väggar som skymmer ljusinsläppet får du också in mer naturligt ljus i ditt hem samtidigt som genomsikten ger dig en närmare kontakt med trädgården.

Groventré

En praktisk groventré med närhet till tvättstugan gör det enkelt att ta av och lägga blöta kläder på tork innan du fortsätter in i huset. Samtidigt blir det enklare att hålla hallen ren och fin inför besök. 

Standard & tillval

Badrum

Det är här din dag börjar. Och du får en skönare start med dimmers som ger ett behagligt ljus, smidiga förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hitta och en inredning som du trivs i. Vi samarbetar med Vedum som är en av Sveriges främsta badrumsleverantörer.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Tvättstuga

I tvättstugan ska allt bara funka. Du vill ha tillräckliga ytor för att få plats med både dig själv, din tvätt och maskinerna som ska göra jobbet smidigare. I vår standard ingår både tvättmaskin och torktumlare med hög kvalitet från Siemens.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 000 kWh 11 200 kWh 42 kWh/m²
Uppsala 6 000 kWh 12 700 kWh 54 kWh/m²
Sundsvall 6 000 kWh 14 300 kWh* 67 kWh/m²
Luleå 6 000 kWh 16 300 kWh* 83 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Sonata

 • 135 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Sonata

1-planshus

Spirit

 • 101 m2
 • 3 Sovrum
Mer om Spirit

1-planshus

Saxnäs

 • 137 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Saxnäs

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?