Husmodell

Liljeskär

  • Typ 2-planshus
  • Boarea 173 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 5,84 m
  • Byggarea 103 m2
  • Antal rum 5 Sovrum
Allt om detta hus

Liljeskär

2-planshus med sadeltak, 172,8 m²

Fönstren ger det här huset ett vackert och annorlunda uttryck. Inspirationen hämtade jag från det tidiga 1900-talet då det var vanligt med den här typen av spröjs för att variera fasaduttrycket.

När du går in i Liljeskär ser du rakt genom trappan till vardagsrummet och vidare till trädgården. Den luftiga trappan med öppna steg bidrar till rymden istället för att blockera. Direkt vid entrén har du också flera praktiska utrymmen; klädkammare, kapprum och garderober. På övervåningen väntar ett allrum, tre sovrum och ett arbetsrum som enkelt kan göras om ifall du behöver fyra.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Klassiskt utförande

Den liggande träpanelen, de symmetriskt placerade fönstren och sadeltaket ger det här huset en klassisk känsla. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet.

Vackert ryggåstak

Det här huset presenteras i ett utförande där yttertakets lutning gör det möjligt att välja till ett ryggåstak. Det ger en luftigare känsla till entréplanet och blir ett vackert blickfång i hela rummet det löper genom. 

Standard & tillval

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Fönster

I alla Myresjöhus sitter moderna och effektiva 3-glasfönster som släpper in ljuset och ger en känsla av rymd samtidigt som de stänger ute sträng kyla och oönskade ljud. Samtliga fönster i vårt standardutbud levereras av Elitfönster.

Läs mer

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 5 200 kWh 10 600 kWh 32 kWh/m²
Uppsala 5 200 kWh 12 700 kWh 43 kWh/m²
Sundsvall 5 200 kWh 14 300 kWh 53 kWh/m²
Luleå 5 200 kWh 16 700 kWh 67 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?