Husmodell

Stjärnvik

  • Typ 2-planshus
  • Boarea 197 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 5,83 m
  • Byggarea 132 m2
  • Antal rum 5 Sovrum
Allt om detta hus

Stjärnvik

2-planshus med sadeltak, 196,6 m²

Det här är en svensk tolkning av New England. Jag har försökt strama upp uttrycket, bland annat med en lite enklare veranda än du normalt ser på den här typen av hus. Jag använder också traditionella 6-delade fönster, med undantag av ett halvmånefönster som bryter av och kröner framsidan. Fasaden är symmetriskt utformad och har en dubbel entrédörr.

Närmast entrén finns ett generöst kapprum och rakt fram fri sikt genom huset och ut till trädgården. Köket är utformat med en halvö mot matplatsen där du också har möjlighet att skapa en bardel. På övervåningen finns de privata ytorna med sovrum, badrum och ett allrum med pardörrar som leder ut till balkongen.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Klassiskt utförande

Den stående träpanelen, de symmetriskt placerade fönstren och sadeltaket ger det här huset en klassisk känsla. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet.

Kök med plats för gemenskap

Stort och luftigt kök som blir en naturlig samlingsplats i ditt hus. Här finns en praktisk bardel där exempelvis dina gäster kan slå sig ned så att ni kan fortsätta umgås samtidigt som du förbereder middagen. 

Standard & tillval

Fönster

I alla Myresjöhus sitter moderna och effektiva 3-glasfönster som släpper in ljuset och ger en känsla av rymd samtidigt som de stänger ute sträng kyla och oönskade ljud. Samtliga fönster i vårt standardutbud levereras av Elitfönster.

Läs mer

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 7 100 kWh 13 500 kWh 33 kWh/m²
Uppsala 7 100 kWh 14 800 kWh 40 kWh/m²
Sundsvall 7 100 kWh 17 400 kWh 53 kWh/m²
Luleå 7 100 kWh 19 800 kWh 65 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?