Tomt

Tomter i Furuhall, Uddevalla

Furuhallsvägen, Uddevalla, Furuhall

Vi visar upp tomter i Furuhall

På Furuhall vid Rotviksbro bjuder vi in till visning i området där vi har byggt hus till över 25 familjer. Nu finns det nya möjligheter att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus, mitt bland vackra skogar barr- och bokskogar. För att inte tala om den strålande utsikten över Havsstensfjorden.

Här har du nära handel, skola och omsorg med goda kommunikationer. Här finns även ridning, vandringsleder, sport, lek, bad, handel och restauranger alldeles i din närhet. Allt som du kan tänkas behöva i din vardag.

Vägbeskrivning

Från E6 och Torp köpcentrum. Kör mot Lysekil cirka 4 minuter. Vid rondellen i Rotviksbro tar du höger mot Skredsvik. Ta höger mot Furuhall efter några hundra meter. Våra skyltar visar vägen.

Läs mer om tomterna och lämna din intresseanmälan här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Projektutvecklare

Lars Karlsson

  • 010-434 13 43
  • 073-519 66 99

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44

Över 94 000 byggda hus

Därför är Myresjöhus rätt val för dig

Myresjöhus är den äldsta hustillverkaren i Sverige och en del av den ledande huskoncernen OBOS. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus och med den erfarenheten i ryggen vill vi hjälpa dig skapa ditt nya hem.

Läs om varför vi är rätt val för dig

Beställ vår nya katalog

Allting börjar med en katalog

"Katalogen är den yttersta inspirationskällan för många av våra kunder"

Det säger Aleksanda Ohlson, chefsarkitekt på Myresjöhus. Hon har ritat flera av husen i Myresjöhus nya katalog. Beställ den nu och ta första steget i din husresa. 

Beställ katalog här