Visningshus

Mästergården

Hemmingsväg 3A, Sollentuna

Upplev Mästergården i Södersätra i Sollentuna

Här möts du av en elegant, klassisk familjevilla i tvåplan med plats för både egentid och gemenskap. Huset är ritat av arkitekten Ingemar Medlöw och präglas av ljus och rymd, inte minst tack vare den imponerande takhöjden.

Exteriört pryder stående lockläcktspanel husets fasader, såväl som rött tegel och vita spröjsade fönster. På taket är solceller är integrerade för att bidra till ett energisnålt hem. 

Husets sociala ytor fullbordas av köket och matplatsen som ligger på varsin sida av den öppna ytan i vardagsrummet. Köket går i en grå ton med luckor i New England-stil från HTH och vitvaror i Siemens rostfritt. Över diskhon är ett stort fönster placerat för att släppa in ytterligare ljus i köksdelen, och i mitten av köksdelen är en köksö placerad för smarta ytor att umgås på.

 I mitten av det öppna sambandet som rummen bildar är en braskamin placerad för att höja mysfaktorn. Intill sovrummet på entréplan ligger köket med utsikt från gaveln. Här finns det även möjlighet att ta sig ut på baksidan. 

På entréplan finns även groventré och en mindre toalett med dusch. En trappa upp finns fyra separata sovrum och ett större badrum med både badkar och dusch. Öppningen ner mot vardagsrummet binder ihop våningsplanen och husets utrymmen på ett naturligt sätt. Två av sovrummen har varsin fransk balkong för att kunna öppna upp.

Huset har tillval som fönsterbänkar i marmor, ekgolv från Boen, golvvärme på entréplan och integrerade Smarta Hem lösningar från FM Technology. som innebär att du kan styra ditt hem från mobilen. Med appen kan du enkelt reglera belysning, uppkopplade vägguttag, värme, vatten och ventilation. Det intelligenta systemet anpassar sig efter dig, känner av hur du använder huset, och justerar funktionerna för att matcha familjens rutiner. På så sätt sparar du pengar samtidigt som det är snällt mot miljön.

Öppet­tider

Huset har öppet varje helg under hösten 2018.

Husmodell

2-planshus

Mästergården

  • 172 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Mästergården

Vi har byggt fem unika villor i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har Myresjöhus byggt fem tvåplansvillor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra

Därför ska du besöka våra visningshus i Södersätra

I höst visar Myresjöhus fem visningshus i Södersätra. Oavsett om du är intresserad av att flytta till Södersätra eller bygga hus med Myresjöhus var du vill i Sverige är du välkommen att göra ett besök under våra visningar i höst.

Läs hela artikeln här