Om oss

Myresjöhus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och grundades 1927. Sedan starten har Myresjöhus levererat över 95 000 hus och är i dag en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare.

Avgörande erfarenhet

Vi på Myresjöhus lägger stor vikt vid både landskap och grannskap. Vi vill göra vårt bästa för att respektera både tradition och vision. Med både lång erfarenhet och en mycket stark lokal förankring över hela Sverige kommer vi kunna guida dig genom natur och övrig bebyggelse i god tid innan du ska ta ditt byggbeslut.

Bästa möjliga förutsättningar

Dina drömmars hus handlar om mer än bara huset du ska bo i. Placeringen av huset och platsen som du väljer är minst lika viktig. Hur ser till exempel miljön och omgivningen ut? När du satt fingret på kartan och visat oss var någonstans i landet du vill bygga ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar för området som just du har valt ut. Dessutom har Myresjöhus en av Sveriges största tomtbanker. Kanske hittar du något där som kan stämma överens med vad du har sett framför dig?

Hem som håller över tid

Hus kan byggas ut, läget är desto svårare att ändra på. För att undvika kostsamma historier som omfattande markarbeten, sprängning eller schaktning krävs rätt placering av huset. Även väderstreck, utsikt och vegetation är noggrant inräknade. På vilken sida av huset vill du dricka ditt morgonkaffe?

Alla platser är olika

Det kan hända att du stöter på något oväntat. I många områden finns även en detaljplan som kan innebära särskilda regler att ta hänsyn till innan du ska bygga. Är din vision genomförbar eller måste vi tänka om? På Myresjöhus har vi djup förståelse för hela din resa och stor ödmjukhet inför att alla platser är olika.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.