Beställ katalog

Drömmer du också om ett lantligt hus?

Det som förenar våra hus i lantlig stil är tidlösa, klassiska detaljer – med en nutida tolkning. Resultatet blir en varierad stil, som både har inspirerats av det skånska landskapet med sina välkända längor, småländska gårdar och faluröda stugor, såklart.

Lantlig stil – för dagens liv.

Känslan av ett lantligt hus, men garanterat fritt från drag och knarrande golv. Våra hus i lantlig stil flirtar visserligen med svunna tider men bjuder samtidigt på all modern komfort du kan önska dig. En utmärkt kombination av stil och funktion som går rakt in i den svenska folksjälen – klassiskt är alltid modernt.

Olika sidor av stilen.

Här kan man se inslag som klassiskt spröjsade fönster och tak med tegelpannor. Flera av våra hus har ritats med småländska gårdar i åtanke – med monokrom, faluröd färgsättning. Men vi har även husmodeller där vi flörtar med den skånska stilen. Där har husen fått putsade fasader och detaljer i kompletterande, varma nyanser.

Ett urval av våra husmodeller.

Andra modeller som också kan fås i stilen

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.