Beställ katalog

Smart 133

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 5,9 m
  • Byggarea 79 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 5 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Gavelställt 2-planshus fyllt av smarta lösningar

Smart 133 är ett trivsamt gavelställt tvåplanshus med en alldeles lagom öppen planlösning för kök, matplats och vardagsrum på entrévåningen och familjens privata domän med tre sovrum och ett fint allrum en trappa upp.

Direkt i entrén kan vi njuta av en fin siktlinje genom huset. Här hittar vi också ingången till badrummet, en härligt praktisk klädkammare – eller kapprum, om man vill vara lite mer traditionell, och den fina tvättstugan med groventré. Sedan tar husets sociala härlighet vid, med ljusinsläpp från tre väderstreck och dubbla utgångar till uteplats och trädgård. Smart 133 har en alldeles lagom öppen planlösning för kök och vardagsrum, inklusive ett l-format kök i sin egen rätt.

En trappa upp väntar tre trivsamma sovrum, varav ett rejält master bedroom med egen walk-in-closet som extra bonus. Den har dessutom ett fint litet fönster, vilket gör att du även kan ge den fler användningsområden. Kanske blir den ett första sovrum för familjens minsting? Ett inbjudande allrum med plats för arbetsplats och toalett med dusch ryms också här på övervåningen. Smart 133 checkar helt enkelt av många punkter på husönskelistan i ett smidigt, gavelställt format.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Ocean Living- Entrévåning

Redan i entrén välkomnas du av ljuset som strömmar in genom husets vackert spröjsade fönster. Entrévåningen rymmer kök, matplats och vardagsrum i en lagom öppen planlösning – men också praktiska godbitar som tvättstuga med groventré, badrum och fina förvaringsytor.

Planlösning 2 av 4

Ocean Living - Övervåning

En trappa upp hittar vi familjens mer privata ytor. Tre sovrum, varav ett master bedroom med egen klädkammare, ett trevligt allrum och toalett med dusch.

Planlösning 3 av 4

Ocean Living - Tillval entrévåning

Som tillval har du möjlighet att förhöja mysfaktorn i huset ytterligare med en värmande braskamin. Det går även att få ännu mer förvaring i tvättstugan.

Planlösning 4 av 4

Ocean Living - Tillval övervåning

En trappa upp hittar vi familjens mer privata ytor. Tre sovrum, varav ett master bedroom med egen klädkammare, ett trevligt allrum och toalett med dusch.

Fler planlösningar

1 av 4

Ocean Living- Entrévåning

2 av 4

Ocean Living - Övervåning

3 av 4

Ocean Living - Tillval entrévåning

4 av 4

Ocean Living - Tillval övervåning

Tomas Molander Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Nordisk New England-elegans

Vår version av den ikoniska New England-stilen kallar vi för Ocean Living, eftersom det handlar om känslan av ett hus vid havet. Smart 133 i Ocean Living-stil är tydligt influerat av den amerikanska östkusten, men med en nypa nordisk minimalism. Vit träpanel, ståtligt spröjsade vita fönster – och välkommen kontrast i form av tak, detaljer och dörrar i svart. Som ett klassiskt New England-hus, men samtidigt skandinaviskt stilrent. Vad mer kan man önska sig?

Alla våra Smart-hus erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Föredrar du ett lite lantligare uttryck, eller kanske stilrent och modernt? Då ska du ta dig en titt på Smart 133 i lantlig stil eller modern stil.

Två altandörrar, en i vardagsrumsdelen och en vid matplatsen, skapar fin kontakt med trädgården.
Frida Andesson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Henrik Nyberg Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.