Beställ katalog

Så bygger du Smart

Resan hem till ditt Smart-hus börjar förstås med att hitta rätt husmodell. Här har våra arkitekter sett till att skapa något för de flesta smaker och familjekonstellationer. Från enplanshus till tvåplanshus – ja, till och med ett smart sluttningshus. Från 100 till 166 smarta kvadratmetrar.

Välj din stil

Våra Smart-hus kännetecknas av en enkel och avskalad arkitektur – men det betyder inte att de saknar stilfulla möjligheter. Husen erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att klä ditt hem i olika stilar. Modernt, lantligt, industriellt – eller härlig New England-känsla? Här är det fritt fram att låta dig inspireras av våra stilriktningar eller att låta din personliga smak styra.

Utforska planlösningen

När du sedan botaniserar bland planlösningarna ser du att det både finns en som visar huset i standardutförande, och en som även visar utvalda tillval. Vill du bygga extra prisvärt? Då ska du utgå från standardplanlösningen. Hittar du en sådan som faller dig i smaken kan du nämligen välja att låsa huset i det utförandet och då få en generös rabatt på huspriset.

Bygg extra prisvärt

Även om du väljer att låsa huset kan du fortfarande göra en hel del egna inredningsval. Du kan välja köksluckor, bänkskiva, kakel och klinker – med mera. Men du kan inte göra ändringar som påverkar husets installationer eller konstruktion. Vill du till exempel flytta på spishällen eller diskhon i köket, sätta in en braskamin, skaffa ryggåstak eller ändra planlösningen? Det går såklart också bra – men då behöver du låsa upp huset.

Eller med extra allt

Vi på Myresjöhus brukar ju säga att möjligheterna är många, och att valet alltid är ditt. Så självklart har du alla möjligheter att anpassa även ditt Smart-hus. Då väljer du bara att låsa upp huset, så hjälper vi dig att justera huset helt efter dina behov och önskemål. Men det som smakar lite extra, kostar också lite extra. Prata med din säljare, så får du veta mer.

Peter Reichel Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.