Här är tillvalen som husköparna älskar

Vilka är de mest populära tillvalen när man bygger nytt hus? Thomas Singelman, säljare på Myresjöhus i Stockholm, har listat några kundfavoriter.

Köket

"I Myresjöhus sortiment ingår kök från HTH och det är därifrån man gör tillvalen. Vissa tittar på vitvarorna och väljer någonting som de tycker är mer passande än standarden, exempelvis kanske man vill ha integrerade vitvaror. Det är också vanligt att välja fullutdragslådor och takanslutning för ett högre kök, samt bänkskivor i komposit eller granit.” 

Belysningen

”Spotlights är ett populärt tillval, men här har trenden förändrats något under den senaste tiden. Tidigare var det många som satte spotlights i hela huset. Nu begränsar man sig oftast till kök, hall och våtutrymme.”

Golven

Trägolv ingår som standard i Myresjöhus sortiment, men många väljer att uppgradera sina golv. Ofta handlar det om att gå från trestavsparkett till enstavsparkett, men det finns en mängd olika alternativ att välja mellan.”

Badrummet

”När det kommer till badrummet finns det också många tillval man kan göra, men något som är populärt är att välja till en takdusch. Många tittar också på att välja till någon annan form av badrumskommod, andra speglar eller dubbla handfat. I Myresjöhus standard ingår badrum från Vedum och det är hos dem man gör tillvalen.”

Bastu

”Att bygga en egen bastu är något som har blivit allt mer inne på senare tid. Det finns inte inritat som tillvalsförslag i Myresjöhus katalog, men våra arkitekter hjälper gärna till med att anpassa planlösningen utifrån kundens önskemål och behov.”

Så hög är standarden i ett Myresjöhus

I vårt standardsortiment hittar du noga utvalda produkter från några av landets bästa leverantörer. Dessutom finns en uppsjö av tillval för dig som vill anpassa ditt hem.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Fortsätt din husresa

Inspireras till ditt drömhem

Ett hem för Livet är Myresjöhus blogg som ska vara en härlig källa till inspiration och information för dig - oavsett var du befinner dig i din husresa.

Här hittar du alla inlägg