Beställ katalog

Varsågod, inspiration till ditt badrum

Modernt och stilrent? Ståtligt sekelskifte? Eller kanske lyxig spakänsla? Oavsett vilken stil du föredrar är badrummet ett av husets viktigaste rum där inredningen både behöver erbjuda stil och funktion. Här bjuder vi på mängder av inspiration för badrum.

Det första du behöver fundera på är förstås hur badrummets planlösning passar er, och bland Myresjöhus alla husmodeller finns flera olika alternativ att välja mellan. Vi har också tagit fram olika interiöra stilpaket att hämta inspiration till ditt badrum ifrån. Och i vårt stora sortiment av tillval finns badrumsinredning för alla smaker. Möjligheterna att skapa dina drömmars badrum är många, och valet är som vanligt ditt.

Här har vi valt ut vår bästa inspiration på temat badrum. Bilder, artiklar och självklart också gott om inspiration från våra kunders badrum. Passa också på att beställa hem vår katalog. Då får du ännu mer inspiration direkt i din brevlåda.

Trender inom badrumsinredning

Badrummet har gått från nytta till nöje – och det syns i omsorgen vi lägger på vår badrumsinredning. Nu hämtar vi inspiration till badrum från den stil vi gillar och vi vill att det ska matcha resten av huset, vare sig vi siktar på sekelskifte eller skandinavisk minimalism. Vi plockar också gärna in både gröna växter, snittblommor, doftljus och dekorativa föremål för att ge ett mer personligt uttryck. Men vi vill heller inte försaka funktion i form av lättstädade ytor och bra förvaring.

3 X INSPIRATION FÖR BADRUM

1. Grönt är skönt

Här menar vi inte bara växter, olika gröna nyanser blir allt mer populärt även när det gäller badrumsinredning.

2. Taktilt i trä

Trä i alla former tar nu även plats i badrummet. Från själva inredningen till små detaljer. Den organiska känslan kan gärna förstärkas av växter, eller bara en liten grönskande kvist i vas.

3. Skapa mys med levande ljus

I egenskap av oas kräver dagens badrum sin mysbelysning. Satsa på levande ljus, oavsett säsong. Men glöm inte att släcka när du är har spa-at klart.

Letar du efter mer inspiration till ditt badrum?

Kika på våra kunders sociala medier.

 

Frågor och svar - Badsrumsinspiration

Det finns många ställen att hitta inspiration till badrumsinredning. Till exempel inredningsbloggar, i magasin, på sociala medier eller genom att besöka butiker.

Lugna färger som ger en avslappnande känsla passar bra i badrum. Till exempel mjuka pasteller, grått och beige. Men naturligtvis beror det på vilken stil du vill ha i badrummet och vilken färg du personligen trivs med.

Material som ger en känsla av lyx och elegans samtidigt som de är hållbara och funktionella är populära i badrumsinredning. Vi har mängder av olika valmöjligheter för material till ditt badrum.

I ett litet badrum är det viktigt att välja möbler och inredning som är funktionella och kompakta. Genom att använda ljusa färger och speglar kan man också skapa en illusion av större utrymme. Ett annat bra tips är att hellre välja mindre plattor, dels för att inte få för många skarvar – dels för att för stora plattor kan få ett litet badrum att upplevas som ännu mindre.

Genom att använda mjuka färger naturliga material, som sten eller trä, kan man skapa en avslappnande och lugnande miljö i badrummet. Ljus, doftljus och växter kan också bidra till att skapa spa-känsla i badrummet.

Ett välplanerat badrum är ett av husets mest uppskattade utrymmen

Hitta mer inspiration

Michael Tegnestål Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Populära husmodeller

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Mer inspiration

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.