Beställ katalog

Hitta inspiration till din hall

Första intrycket av ditt hem. Hur vill du ha det? Allt börjar i hallen, det är här du välkomnas hem varje dag, och här du välkomnar dina gäster. Här handlar inredningen lika mycket om stil som funktion, så vad sägs om lite härlig inspiration för din hall?

Vikten av en välkomnande hall ska inte underskattas, och bland Myresjöhus alla husmodeller finns alternativ för alla smaker. Vi ser också till att tänka in förvaringsmöjligheter redan från början, liksom att hallen får en naturlig koppling till resten av hemmet. Sedan blir det upp till dig att sätta stilen. Inspiration till din hall hittar du här.

På den här sidan har vi samlat vår bästa inspiration till din hall. Artiklar, bilder och självklart också mängder av inspiration från våra kunder. Och du, passa på att beställa hem vår katalog . Då får du ännu mer inspiration direkt i din brevlåda.

Inredningstrender: inspiration i hall

Sällan har inredningstrenderna bjudit på så stor variation som nu. Inspiration till din hall kan du hitta bland flera olika stilar: från färgstark framtidsretro till skandinaviskt stilrent – och vi ser även hur det mer klassiskt ombonade får allt större plats. Men oavsett vilken stil vi väljer vill vi att den går igen i hemmets alla rum. Och hallen är inget undantag – snarare är din hall en perfekt utgångspunkt för den stilmässiga röda tråden. Det är ju här det första intrycket av ditt hem skapas.

3 INREDNINGSTIPS FÖR DIN HALL

1. Förvaring, förvaring, förvaring

Utan bra förvaring, inget välkomnande intryck. Men hur den ska se ut – det är upp till dig.

2. Visa din personlighet

Unna din hall en fin tapet, ett personligt kulörval – eller kanske att piffas lite extra med några favoritföremål.

3. Kontraster förhöjer

Kaxig kulör mot stilrena möbler, eller diskreta väggar mot mer personliga möbler. Att leka med kontraster skapar ett genomtänkt uttryck.

Frågor och svar - Hallinspiration

Svar: Genom att välja naturliga material som trä och textilier, och att organisera förvaring och avhängning på ett funktionellt sätt med gott om utrymme för skor och ytterklädekan kan du enkelt skapa en välkomnande atmosfär i hallen. Glöm heller inte belysningen.

Svar: Neutrala färger som grått, beige och vitt passar bra om du vill ha en stilren känsla. Starkare färger kan skapa en mer personlig atmosfär. Allt beror på vilken stil och känsla du vill åstadkomma.

Svar: Det finns många ställen att hitta inspiration till din hall: inredningsbloggar, i magasin, på sociala medier eller genom att besöka möbelbutiker.

Svar: En spegel, avhängningsyta för kläder, skohylla och förvaring är viktigt i en hall. Ytterligare möbler som en bänk eller en stol kan också bidra till en mer bekväm och funktionell miljö.

Svar: Det finns många detaljer som kan bidra till en personlig touch i hallen. Lampor, mattor, speglar förvaringsboxar, knopplister – med mera. Gröna växter, konstverk på väggarna och andra dekorationer är också små detaljer som kan göra stor skillnad.

Hallen är rummet som alltid välkomnar dig varje gång du kommer hem

Hitta mer inspiration

Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Populära husmodeller

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Fler inspirationssidor

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.