Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,7 m
  • Byggarea 87 m2
  • Taklutning 45°
  • Antal rum 5-6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett ljuvligt smart 1,5-planshus

Lär känna Smart 128, ett 1,5-planshus fyllt av smarta lösningar, som dessutom är lättplacerat på de flesta tomter. Här bor du helt ljuvligt i en social öppen planlösning med härlig rymd – och en privat oas med tre sovrum en trappa upp.

Direkt när du kliver in möts du av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Entrévåningen bygger kring den centrala trappan, vilket skapar ett bra flöde genom huset. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med fin rumskänsla. Att köket ligger i vinkel ger också bra arbetsytor, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken låter dig ta in omgivningarna utanför samtidigt som du grejar.

Att husets groventré och tvättstuga är placerad i nära anslutning till entrén och köket underlättar också i vardagen. En trappa upp är husets tre sovrum ostört placerade i sällskap av ett allrum. Här finns med andra ord en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata i huset. I anslutning till master bedroom finner vi även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 128 har även gott om förvaringsmöjligheter.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Ocean Living - Entréplan

Smart 128 är ett ljust och trevligt hus för dig som uppskattar stora sociala ytor.

Planlösning 2 av 3

Ocean Living - Övervåning

Men här finns också gott om rum för egentid. Här blir övervåningen med tre sovrum familjens egen privata oas i tillvaron.

Planlösning 3 av 3

Ocean Living - Tillval entréplan

Här ser du hur du kan vässa ditt Smart 128 genom olika tillval. Som komplement till köket kan du välja till en generös köksö, eller kanske en braskamin? Du kan också välja att dela av vardagsrummet för att få ett extra sovrum.

Fler planlösningar

1 av 3

Ocean Living - Entréplan

2 av 3

Ocean Living - Övervåning

3 av 3

Ocean Living - Tillval entréplan

Johan Eriksson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Trivsam New England-känsla på svenska

I Ocean Living-stilen får Smart 128 New England-känsla i vår egen skandinaviska tappning. Småspröjsade fönster i en vit kulör med vita knutar och fönsterfoder, fasad med liggande panel färgsatt i en ljust grå kulör som för tankarna till kusten – och hela härligheten bryts av med det svarta taket och entrédörren. Till Smart-husen i Ocean Living-stil hör också det stiliga svarta entrétaket som skapar en tydlig och välkomnande entré och knyter an till husets tak på ett utsökt sätt. Den liggande panelen, de nätta takfötterna, de spröjsade fönstren och sadeltaket skapar husets karaktär – känslan av ett hus vid havet.

Smart 128 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Kanske föredrar du mer lantlig känsla – eller kanske ett modernt stilrent uttryck med fönster utan spröjs? Din stil, ditt val.

De uppglasade partierna i vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd till rummen innanför.
Frida Andesson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Stefan Malm Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.