Beställ katalog

Smart 148

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 5,8 m
  • Byggarea 87 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6-7 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett otroligt smart 2-planshus

Här får du bekanta dig med ett tvåplanshus som uppfyller många önskningar: en utsökt öppen planlösning på entréplan, gott om förvaring – och rum för hela familjens privatliv en trappa upp. Dessutom har Smart 148 en storlek och form som gör det lätt att placera på de flesta tomter.

I Smart 148 breder entrévåningen ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett väldigt trevligt flöde genom huset. I entrén möts du direkt av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, som ändå ger känslan av rum i rummet. Att köket ligger i vinkel skapar bra arbetsytor, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken låter dig diska med utsikt.

Att husets groventré och tvättstuga ligger i anslutning till entré och kök är också en praktisk vardagslyx – liksom att huset har goda förvaringsmöjligheter. Som standard bjuder entrévåningen även på ett sovrum, detta kan du välja bort till förmån för ett ännu större vardagsrum som tillval. En trappa upp finner vi sedan fyra fina sovrum och ett mysigt allrum. Vid master bedroom finns även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 148 checkar med andra ord av många punkter på önskelistan, inte minst för dig som vill ha en fin avgränsning mellan det sociala och det privata livet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Ocean Living - Entréplan

Ljust, rymligt och ytterst trivsamt. Smart 148 är ett hus för dig som vill ha stora umgängesytor. Men här bjuder entrévåningen också på ett trivsamt sovrum som även gör sig fint som gästrum eller hemmakontor.

Planlösning 2 av 3

Ocean Living - Övervåning

En trappa upp hittar vi familjens privata domän med fyra sovrum och ett mysigt allrum. Plus praktiska godbitar som badrum och klädkammare.

Planlösning 3 av 3

Ocean Living - Tillval entréplan

Genom att göra tillval kan du också utrusta ditt Smart 148 lite extra. Till exempel med en riktigt generös köksö att samlas kring, en mysig braskamin – eller kanske välja bort entrévåningens sovrum och då få ett extra stort vardagsrum?

Fler planlösningar

1 av 3

Ocean Living - Entréplan

2 av 3

Ocean Living - Övervåning

3 av 3

Ocean Living - Tillval entréplan

Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Skandinavisk New England-känsla

​​​​Smart 148 får New England-känsla i vår skandinaviska tappning, med Ocean Living, genom att huset är färgsatt i en färgskala som för tankarna mot kusten. Husets vita fasad, fönster och plåtar ger en krispig känsla som bryts av mot det svarta taket och entrédörren. Mot gatan har huset en symmetrisk fönstersättning med ett vertikalt fönsterspråk. Här ser vi även det typiska entrétaket för husseriens Ocean Living-stil, ett stiligt svart sådant som skapar en distinkt och välkomnande entré. Den liggande panelen, de nätta takfötterna, de spröjsade fönstren och sadeltaket skapar husets karaktär – känslan av ett hus vid havet.

Smart 148 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Kanske föredrar du mer lantlig charm – eller kanske ett modernt stilrent uttryck med fönster utan spröjs? Det väljer du.

Det här är ett hus för dig som önskar många rum, samtidigt som det bjuder på stora sociala ytor.
Frida Andesson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Michael Tegnestål Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.