Husmodell

Midnattssol

  • Typ Sluttningshus
  • Boarea 166 m2
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 4,9 m
  • Byggarea 128 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Allt om detta hus

Ett nytt sluttningshus från Myresjöhus med fyra sovrum.

Midnattssol är vårt nya sluttningshus, ritat med ett enkelt formspråk och en rektangulär huskropp.

Du når huset från övervåningen, där du hittar Midnattssols gemensamma ytor. Mitt i köket finns den stora köksön, med fri sikt ut genom generösa glaspartier. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns gott om plats för avkoppling och för att umgås. Möjlighet finns även att dela av för att skapa ett extra rum vid behov. Denna våning ger möjlighet att öppna upp till ryggåstak för ännu mer rymd. De mer privata delarna ligger i sluttningsvåningen där du bland annat hittar husets fyra sovrum och ett allrum – som kan öppnas upp för att släppa in omgivningen.

"I köket har du fri sikt ut genom generösa glaspartier"
Frida Andersson, arktiekten bakom Midnattssol

Ett hus i flera stilar.

Midnattssol presenteras i tre olika stilar, där vår arkitekt Frida Andersson har skapat färdiga exteriöra designförslag. Fördjupa dig i Ocean Living-stilen – men ta dig även en titt på huset i modern och industriell stil. Vilken väljer du?

Planlösningar

Midnattssol kommer i tre olika stilar och varje stil har sin egen planlösning med skillnader som förklaras i bilderna nedan. Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan anpassa huset!

Midnattssol x Ocean living

Ett klassiskt & ståtligt intryck

Ett hus för dig som drömmer om att bo på kusten – men som passar lika bra i alla kuperade landskap. Midnattssol i sin Ocean Living-stil är ett ståtligt val med klassiska detaljer.

Ljust & klassiskt

Stilen Ocean Living är inspirerad av den amerikanska östkusten. Husets fasader är ljusa, symmetriska och ger ett tidlöst intryck. De generösa och småspröjsade fönstren i vit kulör kombinerat med liggande, vitmålad panel är klassiska attribut.

Vackra kontraster

De 2-kupiga, svarta takpannorna ger en snygg kontrast till det annars ljusa huset. Huset har bearbetade pelardetaljer vid hörn och foderlösningar ovan fönster är också typiska för stilen.

Ute möter inne

Via den generöst utformade balkongen skapas ett naturligt flöde mellan ute och inne. Entrén till huset finns på övervåningen där de gemensamma ytorna är placerade.

Midnattssol i ocean living-stil

Boarea: 166 m²
Byggarea: 128 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 4,9 m
Taklutning: 27°

Midnattssol x Modern

Rent & avskalat 

Inspiration till husets moderna stil är hämtad från funktionalismen med det enkla och avskalade uttrycket. Här har ett nutida fönsterspråk och moderna material adderats. Enkla detaljer tillför ny identitet till huset, som de sammanbundna fönsterpartierna på husets baksida som ger Midnattssol sitt unika uttryck.

Midnattssol i modern stil

Boarea: 166 m2
Byggarea: 128 m2
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 6,2 m
Taklutning: 8°

Midnattssol x Industriell

MÖJLIGHETER INOM STILEN

Här ser vi en monokrom, svart färgsättning för att visa på variationen i den industriella stilen. Huset är utformat med svart plåttak, svart, stående funkispanel och svarta småspröjsade fönster. Med den generösa fönstersättningen kommer gott om ljus släppas in i huset. Och via den generösa balkongen, med ett svart pinnräcke, bjuds naturen utanför in i huset.

Midnattssol i industriell stil

Boarea: 166 m²
Byggarea: 128 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 4,8 m
Taklutning: 34°

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?