Husmodell

Polstjärna

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 146 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 3,4 m
  • Byggarea 166 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Allt om detta hus

Ett 1-planshus med stora gemensamma och sociala ytor.

Det första du möts av när du stiger in i entrén är ljusinsläppet från husets panoramafönster. Känslan förstärks av det förhöjda innertaket i vardagsrummet på 3,7 meter.

Polstjärna är ett omarbetat Myresjöhus, populärt för uppdelningen av sovrummen – med master bedroom i ena änden av huset och barnrummen i den andra. I mittskeppet bildar kök och vardagsrum stora sociala gemensamhetsytor. Köket ramas in av den utskjutande bardisken. 

"Redan i entrén har man fri sikt tvärsigenom vardagsrummet"
Aleksandra Ohlson, arkitekten bakom Polstjärna

Ett av våra mest populära hus med nytt namn.

Polstjärna är en sammanslagning av olika planlösningar från våra populära husmodeller Båstad, Milton, Saxnäs och Torekov. Huset presenteras på den här sidan i fyra olika stilar. Fördjupa dig i den moderna stilen – men ta dig även en titt på huset i industriell stil, lantlig stil och ocean living. Vilken väljer du?

Planlösningar

Polstjärna kommer i fyra olika stilar och varje stil har sin egen planlösning med skillnader som förklaras i bilderna nedan. Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan anpassa huset!

Polstjärna x Modern

Polstjärna i modern stil med vit liggande panel och panoramafönster skapar ett rakt och enkelt formspråk. Addera gärna en stänk kulör av rött, gult eller blått på en dörr och känslan av 30-talets stilbildande funkisarkitektur infinner sig.

Polstjärna i modern stil

Boarea: 146 m²
Byggarea: 166 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,4 m
Taklutning: 14°

Polstjärna x Lantlig

En lantlig idyll och snickarglädje med vackert utformade hörndetaljer och pelare. Det invändiga ryggåstaket som sträcker sig tvärs igenom huset avslutas i var ende med ett halvmånefönster. Fasad målad i nyanser som påminner om ockragult och grå umbra fullbordar den traditionella herrgårdsstilen.

Polstjärna i lantlig stil

Boarea: 146 m2
Byggarea: 167 m2
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,1 m
Taklutning: 34°

Polstjärna x Industriell

Industrifönster och svarta plåtdetaljer för tankarna till de gamla industribyggnaderna med sina strama raka linjer. Med vår tolkning av den industriella stilen får du mycket ljusinsläpp och öppna ytor. 

Polstjärna i industriell stil

Boarea: 146 m²
Byggarea: 166 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,1 m
Taklutning: 38°

Polstjärna x Ocean Living

Ocean Living-stilen med småspröjsade fönster, vackert utformade hörnelement, pelare, takfot och fönsteromfattningar visar återigen en helt annan estetik. . Alla nämnda detaljerna samt den speciella breda, liggande panelen förekommer enbart i den här stilen. Dessutom är standardhöjden här 2,7 meter. Det skapar härlig rymd och medför också att altandörrar blir högre och entrédörrar får ett överljus.

Polstjärna i ocean living

Boarea: 146 m²
Byggarea: 164 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,3 m
Taklutning: 34°

Hus vi byggt

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?