Husmodell

Höllviken

  • Typ 2-planshus
  • Boarea 167 m2
  • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
  • Bygghöjd 7,15 m
  • Byggarea 121 m2
  • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Höllviken

2–planshus med pulpettak, 167,1 m²

För att få till den urbana känslan har jag tittat mycket åt Danmark för att hitta inspiration. Jag har utgått från ett dynamiskt tänk där en stor, fyrkantig box är mittpunkten i huset. Sedan kan du lägga till fler kuber för att öka ytan som du själv vill. Jag har valt en fasadbeklädnad i mörkt grå puts kombinerat med liggande träpanel i samma kulör. De olika texturerna ger en dynamisk fasad och för att förstärka husets boxiga känsla har jag även valt fönsterkarmar och dörrar i samma färgskala.

När du kommer in ligger trappan i mitten som ett nav och delar upp huset i två delar. Den första är den funktionella delen. Den följs sedan upp av stora, sociala ytor med matplats och ett vardagsrum som en förlängning av köket.

Arkitekt, Anna Lantz Niklasson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Visningar

Visningshus

Höllviken

söndag 15 nov

12:00-14:00

Vitgransgatan 9, Södra Sandby

Läs mer

Visningshus

Höllviken

Tids­bokning

Vitgransgatan 9, Södra Sandby

Boka tid

3D-modell

Fördelar

Modernt utförande

Fasaden, de assymmetriskt placerade fönstren och taket ger huset en modern känsla. Du kan så klart anpassa stilen för att ge huset ett helt annat intryck än vi visar i det här exemplet.

Master bedroom

Föräldrasovrummet är extra rymligt. Det ger plats för en rejäl säng samtidigt som du har ett större spelrum att skapa en vacker inredning och sätta en personlig känsla på sovrummet. Har du behov av mer förvaring finns plats för stora garderober.

Standard & tillval

Fönster

I alla Myresjöhus sitter moderna och effektiva 3-glasfönster som släpper in ljuset och ger en känsla av rymd samtidigt som de stänger ute sträng kyla och oönskade ljud. Samtliga fönster i vårt standardutbud levereras av Elitfönster.

Läs mer

Köksluckor

Som standard i ditt Myresjöhus kan du välja mellan flera olika köksluckor med olika struktur för att hitta något som passar din stil. Som tillval har du tillgång till hela HTH:s utbud av köksinredning.

Läs mer

Tvättstuga

I tvättstugan ska allt bara funka. Du vill ha tillräckliga ytor för att få plats med både dig själv, din tvätt och maskinerna som ska göra jobbet smidigare. I vår standard ingår både tvättmaskin och torktumlare med hög kvalitet från Siemens.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 5 100 kWh 11 200 kWh 36 kWh/m²
Uppsala 5 100 kWh 12 800 kWh* 46 kWh/m²
Sundsvall 5 100 kWh 14 500 kWh* 56 kWh/m²
Luleå 6 700 kWh 17 000 kWh* 71 kWh/m²

* Fönster med u-värde 1,0

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?